Το γραφείο μας εδρεύει στην Νέα Ιωνία και δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Αττικής αλλά και πέραν αυτής με σημαντικό αριθμό έργων.
Οι υπηρεσίες που παρέχει δεν περιορίζονται μόνο στη μελέτη και κατασκευή κτιρίων αλλά επεκτείνονται και στη παροχή πλήθους άλλων υπηρεσιών πολιτικού μηχανικού, όπως έκδοση αδειών δόμησης, τοπογραφικές εργασίες, μελέτες και απόδοση φωτορεαλιστικών, επιβλέψεις, ρυθμίσεις αυθαιρέτων, έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου καθώς και υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου.
Το τεχνικό γραφείο αναλαμβάνει οποιασδήποτε κλίμακας έργο με συνέπεια, ταχύτητα και ποιότητα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Αλέξανδρος Καστρινός είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Δομικών έργων του Τ.Ε.Ι Πειραιά. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ). Είναι επίσης πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής και Ελεγκτής Δόμησης από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Έχει εδραιώσει την παρουσία του στο μελετητικό και κατασκευαστικό χώρο από το 1990, αρχικά σε συνεργασία με το πατέρα του Συμεών Καστρινό, επίσης Πολιτικό Μηχανικό και στην συνέχεια από το 1996 σε έργα που έχει αναλάβει προσωπικά. Από το έτος 2001 μέχρι και σήμερα διατηρεί τεχνικό γραφείο επί της οδού Νικολάου Γιαννά 32, στην Νέα Ιωνία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    ΟΝΟΜΑ *

    ΕΠΙΘΕΤΟ *

    EMAIL *

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ

    ΘΕΜΑ

    ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

    Γιαννά Νικολάου 32, 142 33 Νέα Ιωνία, Αθήνα
    210 2724830
    info@kastrinos.gr